LOURDES (rujan 2020)

HODOČAŠĆE U LOURDES (AVIONOM)

26.09. – 29.09.2020

 

                                PROGRAM PUTOVANJA

 

Prvi dan. 26.09. (subota) ZAGREB – TOULOUSE – LOURDES 

Sastanak svih putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu u 12:30h. Prijava na let I polijetanje u Munchen u 13:40h. Dolazak u Munchen u 14:45h. Polijetanje u Toulouse u 15:25h i dolazak u Toulouse u 17:10h.  Nastavak puta autobusom u Lourdes (Lurd). Po dolasku, smještaj u hotel. Noćenje.  

Drudi dan. 27.09. (nedjelja)   LOURDES  

Doručak. Internacionalna sveta Misa. Razgledavanje: Bernardičina  rodna kuća i mlin, zatvor, župna crkva (krstionica u kojoj je krštena Bernardica). Ručak. Slobodno vrijeme. Po želji kupanje u bazenima. Večera. Procesija sa svijećama. Noćenje.

Treći dan. 28.09. (ponedjeljak) LOURDES 

Doručak. Internacionalna sveta misa u podzemnoj bazilici Pija X. Križni put. Ručak. Slobodno vrijeme (mogućnost kupanja u bazenima). Večera. Procesija sa svijećama u 21h. Noćenje.

Četvrti dan. 29.09.(utorak) LOURDES – TOULOUSE – ZAGREB 

Rano buđenje. Odlazak sa svim stvarima oko 4:00h prema Toulousu. Po dolasku, prijava na let. Polijetanje u Munchen u 9:00h. Dolazak u Munchen u 10:40h. Polijetanje u Zagreb u 11:55h, Dolazak u Zagreb u 12:55h.

 

Cijena: 4500 kuna + 20 EUR-a za troškove agencije u inozemstvu  

 

*MOGUĆNOST KARTIČNOG PLAĆANJA NA UPIT*

Prilikom prijave za hodočašće, treba uplatiti depozit  1000 kn  na žiro račun LL travel agencije sa naznakom putovanje u Lurd, ili doći osobno u ured agencije. Kopiju putovnice i uplatu poslati na e mail; info@lltravel.hr ili donijeti u ured agencije.

Za ostali iznos uplate po dogovoru putnika i agencije. Do 20.07.2020 mora biti izvršena ukupna uplata cijelog iznosa aranžmana.

Žiro račun: (IBAN): HR7824840081135060256  

 

Cijena putnog aranžmana uključuje

  • Avionska karta i aerodromska pristojba. (U slučaju da dođe do poskupljenja aerodromskih pristojbi slobodni smo da u tom iznosu povećamo cijenu aranžmana).
  • Putno zdravstveno osiguranje.
  • Transfer od Toluza do Lurda i od Lurda do Toluza, udobnim autobusom,
  • Duhovno i stručno vodstvo. 
  • Smještaj u hotelu 3 *** prema programu što uključuje: Dva puna pansiona i jedno noćenje i doručak u Lourdesu. (Hotel je od svetišta udaljen 300 metara) Boravišnu pristojbu. Rezervacija misa u Lurdu.
  • Osiguranje jamčevine. Osiguranje od ugovorne odgovornosti.Organizacija putovanja.

 

Cijena putnog aranžmana ne uključuje:

Osiguranje od otkaza putovanja. Na upit. Nadoplata jednokrevetne sobe 450 kn.

Piće za vrijeme objeda. I sve što nije uključeno u cijenu aranžmana 

 

Napomene: Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Ovisno o konkretnim lokalnim situacijama, moguća su manja odstupanja glede redoslijeda i sadržaja programa! 

U slučaju odustajanja od hodočašća vrijede pravila o općim uvjetima poslovanja, točka br 14. osim ako putnik nađe sebi zamjenu do izdavanje karte. Nakon toga može zamjena ali uz nadoplatu radi promjena imena.

Zadržavamo pravo na malu korekciju programa. Cijena je formirana za minimum 40 putnika. U slučaju da ne bude dovoljan broj putnika, zadržavamo pravo  na otkazivanje hodočašća. 

PUTNA PRTLJAGA: Svaki putnik ima pravo nositi u koferu 23 kg i 8 kg ručne prtljage. Ako dvije osobe žele imati samo jedan veliki zajednički kofer, on također ne smije težiti više od 23 kg. U kofere nemojte staviti ništa što u sebi ima bateriju (npr. mobiteli, fotoaparati…). U ručnoj prtljazi ne smije biti nikakve tekućine kao ni  sprejevi (lak za kosu, parfemi…) te oštri predmeti (pinceta, grickalica, rašpica za nokte, škarice, nož i sl.)