LOURDES  (travanj 2020)

 

 

HODOČAŠĆE  LOURDES  

AVIONOM  13.04. – 16.04.2020

 

 

                                PROGRAM PUTOVANJA

 

Prvi dan. 13.04. (ponedjeljak) ZAGREB – TOULOUSE – LOURDES

Sastanak svih putnika u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu u 15:30h. Prijava na let u Munchen u 17:20h. Dolazak u Munchen u 18:25. Polijetanje u Toulouse u 20:40 I dolazak u Toulouse u 22:25.  Nastavak puta autobusom u Lourdes (Lurd). Po dolasku, smještaj u hotel. Noćenje

Drudi dan. 14.04. (utorak)   LOURDES  

Doručak. Sveta Misa. Razgledavanje: Bernardičina  rodna kuća i mlin, zatvor, župna crkva (krstionica u kojoj je krštena Bernardica). Ručak. Slobodno vrijeme. Po želji kupanje u bazenima. Večera. Procesija sa svijećama. Noćenje.

Treći dan. 15.04. (srijeda) LOURDES

Doručak. Internacionalna sveta misa u podzemnoj bazilici Pija X. Križni put. Ručak. Slobodno vrijeme (mogućnost kupanja u bazenima). Večera. Procesija sa svijećama u 21h. Noćenje.

Četvrti dan. 16.04.(četvrtak) LOURDES – TOULOUSE – ZAGREB

Rano buđenje. Odlazak sa svim stvarima oko 4:00h prema Toulousu. Po dolasku, prijava na let. Polijetanje u Munchen u 8:50h. Dolazak u Munchen u 10:35h. Polijetanje u Zagreb u 12:05h, Dolazak u Zagreb u 13:05h.

 

Cijena: 4500 kuna + 20 EUR-a za troškove agencije u inozemstvu.

 

Cijena putnog aranžmana uključuje:

Avionska karta i aerodromska pristojba. (U slučaju da dođe do poskupljenja aerodromskih pristojbi slobodni smo da u tom iznosu povećamo cijenu aranžmana).

Putno zdravstveno osiguranje.

Transfer od Toluza do Lurda i od Lurda do Toluza, udobnim autobusom,.

Duhovno i stručno vodstvo.

Smještaj u hotelu 3 *** prema programu što uključuje: Dva puna pansiona i jedno noćenje i doručak u Lourdesu. (Hotel je od svetišta udaljen 300 metara) Boravišnu pristojbu. Rezervacija misa u Lurdu.

Osiguranje jamčevine. Osiguranje od ugovorne odgovornosti.Organizacija putovanja.

 

Cijena putnog aranžmana ne uključuje:

Osiguranje od otkaza putovanja. Na upit. Nadoplata jednokrevetne sobe 450 kn.

Piće za vrijeme objeda. I sve što nije uključeno u cijenu aranžmana

.

Napomene:Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Ovisno o konkretnim lokalnim situacijama, moguća su manja odstupanja glede redoslijeda i sadržaja programa!

U slučaju odustajanja od hodočašća vrijede pravila o općim uvjetima poslovanja, točka br 14. osim ako putnik nađe sebi zamjenu do izdavanje karte. Nakon toga može zamjena ali uz nadoplatu radi promjena imena.

 Zadržavamo pravo na malu korekciju programa. Cijena je formirana za minimum 40 putnika. U slučaju da ne bude dovoljan broj putnika, zadržavamo pravo  na otkazivanje hodočašća.

Još neka putovanja u ponudi: 

Andaluzija (11/2024)

ANDALUZIJA MALAGA, RONDA, SEVILLA, CORDOBA, GRANADA, GIBRALTAR 12.11.-17.11.2024.   DAN 12.11.2024. MALAGA – RONDA – SEVILLE Susret svih putnika u

Detaljnije >