MAKEDONIJA i doček Nove godine (28.12.2018-1.1.2019)

Makedonija Ohrid-Skopje

*DOČEK NOVE GODINE*

Program :

 

28.12. (petak) Zagreb-Ohrid Polazak iz Zagreba sa glavnog željezničkog kolodvora u 21h. Noćna vožnja sa povremenim pauzama do Ohrida.

29.12. (subota) Ohrid Dolazak u Ohrid se predviđa oko podneva. Smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za ručak. Razgled Ohrida, Ohridska čaršija. Posjet katedralnoj crkvi Sv.Sofije , posjet Samuilovoj tvrđavi(predivan pogled na grad i jezero), posjet Izidinom hramu i samostanu Bogorodice Perivlepte. Odlazak u hotel. Večera. Noćenje.

30. 12. (nedjelja) Ohrid-Skopje Doručak. Odlazak na brod u posjetu Manastiru sv. Nauma koji je poznat po iscjeliteljskoj moći. Vožnja brodom i razgled. Slobodno vrijeme za ručak. Povratak u Ohrid. Polazak za Skopje. Dolazak u popodnevnim satima.Po dolasku smještaj u hotelu. Odlazak u restoran Staro bure, večera sa tradicionalnim i autohtonim specijalitetima. Povratak u hotel. Noćenje.

31.12. (ponedjeljak) Skopje Doručak. Razgledavanje grada: spomenik i kuća Majke Tereze, tvrđava Kale, Stara skopska čaršija, posjet spomenicima Aleksandru Makedonskom i Filipu II. Posjet crkvi sv. Spasa…  Slobodno vrijeme za ručak i osobne aktivnosti. Povratak u hotel. Oni putnici koji će dočekati Novu godinu na glavnom Trgu u Skopju večerati će u restoranu Staro Bure. Skopju. Putnici koji žele novogodišnju noć provesti u restoranu Nacionale u centru grada sa uključenom večerom, muzikom, noćnim programom do kasnih sati uz neograničenu konzumaciju jela i pića, plaćaju dodatno 27€ po osobi. Noćenje u hotelu.

01.01. (utorak) Skopje-Zagreb Kasni doručak. Odlazak iz hotela. Polazak za Zagreb. Dolazak u kasne noćne sate.

Cijena aranžmana: 1500,00kn + 30€ (plaća se po dolasku u Ohrid-za večere i brodicu)

Cijena aranžmana, koja je izražena u kunama i eurima, uključuje: Vožnja udobnim autobusom prema programu; smještaj u hotelima 3 i 4 zvjezdice na bazi polupansiona; (večera, noćenje, doručak). Nova Riviera u Ohridu 3*** i Ibis Style hotel u Skopju 4****. Lokalni vodiči, pratitelj putovanja, brodica za sv. Naum. Putno zdravstveno osiguranje. Organizacija putovanja. Osiguranje jamčevine. Osiguranje od ugovorne odgovornosti.

Cijena paket aranžmana ne uključuje: Osiguranje od otkaza puta. Ulaznice koje nisu u programu, ako bude dodatnog raspoloživog vremena postoji mogućnost obilaska uz nadoplatu. Piće za vrijeme obroka koji nisu uključeni u paket aranžman. Novogodišnja večer u restoranu Nacionale u Skopju. Doplata za jednokrevetnu sobu je 300 kuna. Ostalo što nije „pod uključeno“.

Napomene: Polazak iz restorana nakon Nove godine tko želi može odabrati taksi koji je cca 2eura po osobi ili pješice cca 15min od hotela. Po vlastitom odabiru.

Bitne napomene: Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Ovisno o konkretnim lokalnim situacijama, moguća su manja odstupanja glede redoslijeda i sadržaja programa! U slučaju odustajanja od putovanja vrijede pravila o općim uvjetima poslovanja prema članku, točka br 14.Zadržavamo pravo na malu korekciju programa. Cijena je formirana za minimum 40 putnika. U slučaju da ne bude dovoljan broj putnika, zadržavamo pravo na otkazivanje putovanja.