PADOVA I VENEZIA (9-10.03.2019)

Kako nam je bilo ….

PADOVA I VENEZIA

1. dan petak 09.03.2019 Zagreb – Venezia Polazak iz Zagreba u 04:00 h sa glavnog željezničkog kolodvora iz Zagreba. Odlazak u Karlovac (ako bude putnika). Također stajemo na Vratima Jadrana u Rijeci (ako bude putnika). Nastavak puta kroz Sloveniju i Italiju s pauzama. Dolazak u Punta Sabbioni u prijepodnevnim satima. Po dolasku odlazak motornim brodićem u Veneciju. Po dolasku, razgled grada: most Uzdaha, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, stare i nove Prokurative, Toranj sa Satom, most Rialto.. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastito istraživanje romantičnog grada koji neće nikog ostaviti ravnodušnim. Nezaboravan užitak pružit će i ispijanje kave ili capuccina u nekoj od poznatih venecijanskih kavana. Odlazak u Lido di Jesolo u hotel. Večera.Noćenje

2.dan nedjelja 10.03.2019 Lido di Jesolo – Padova – Zagreb Doručak. Odlazak za Padovu. Po dolasku odlazak u baziliku sv.Leopolda. Posjet grobu i sobi u kojoj je sv. Leopold ispovijedao. (Sveta misa). Odlazak u baziliku sv.Antuna. Posjet grobu i kapeli u kojoj se nalaze svečeve relikvije.. Slobodno vrijeme za osobne pobožnosti i kupnju suvenira. Polazak za Zagreb u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb oko ponoći.

Cijena aranžmana: 610,00kn /po osobi + 10€ pri dolasku za brodicu

*MOGUĆNOST KARTIČNOG PLAĆANJA NA UPIT*

Cijena aranžmana izražena u kunama i eurima uključuje: Vožnja udobnim turističkim autobusom. Noćenje u hotelu 3*** na bazi polupansiona. Stručno i duhovno vodstvo za vrijeme hodočašća. Organizaciju putovanja. Putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje jamčevine. Osiguranje od ugovorne odgovornosti. Cijena aranžmana izražena u kunama i eurima ne uključuje: Osiguranje od otkaza putovanja. Nadoplata jednokrevetne sobe je 500 kn. Ulaznice koje nisu predviđene u cijeni aranžmana: kupola sv. Marka.(Muzej cca 3€, riznica 2,5€), Duždeva palača(12€), Toranj sa satom ( 6 € ). Brodica od Punta Sabbione do Venecije iznosi 10 €. Plaća se pri dolasku.*Cijene ulaznica mogu biti promijenjive*. Napomene: Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Ovisno o konkretnim lokalnim situacijama, moguća su manja odstupanja glede redoslijeda i sadržaja programa!

——————————————————————————————————————

U slučaju odustajanja od hodočašća, vrijede pravila o općim uvjetima poslovanja po točki br,14 (koja se nalazi na web stranici), osim ako putnik nađe sebi zamjenu do izdavanja karata.

Nakon izdavanja karata moguća je zamjena ali uz nadoplatu zamjene imena na već izdanoj karti,potvrdi ili računu. Zadržavamo pravo na malu korekciju programa.

Cijena je formirana za minimum 40 putnika. Ako ne bude dovoljan broj putnika, zadržavamo pravo na otkazivanje hodočašća.