ADVENT 2023 AMALFI, SORENTO, POMPEJI I NAPULJ

ADVENT

AMALFI, SORENTO, POMPEJI I NAPULJ

02.12.-04.12.2023.

 

  1. 02.12. (subota). Zagreb – Amalfi – Sorento

Susret svih putnika u zagrebačkoj zračnoj luci u 04:00h. Prijava na let FR 2193 (Ryanair) za Napulj. Polijetanje u 06:00h.  Dolazak u Napulj u 07:20h. Po dolasku odlazak autobusom prema Amalfiju.Na putu ćemo se zaustaviti na vidikovcu s kojeg ćemo vidjeti tri otoka (Le Galli). Slijedi vožnja do slijedećeg vidikovca s kojeg ćemo vidjeti Positano i nakon toga dolazak u Amalfi na Piazza Flavio Gioia (izumitelj kompasa). Odlazak do katedrale sv. Andrije apostola u koju ćemo ući (ulaz se plaća), posjet kripti katedrale, samostanskog dvorišta i muzeja. Nakon toga je slobodno vrijeme za kavu i odlazak u Sorento. Po dolasku posjetit ćemo crkvu sv. Franje i samostansko dvorište i crkvu sv. Antonina zaštitnika grada Sorenta. Odlazak do Marine Grande – ribarsko naselje gdje ćemo imati priliku degustirati limoncello. Nakon toga slijedi odlazak u hotel. Smještaj, večera i noćenje.

 

  1. 03.12. (nedjelja). Sorento – Pompeji – Napulj (Napoli)

Doručak i dolazak vlakom u Pompeje – rimski grad u pokrajini Kampanja koji je stradao prilikom erupcije vulkana Vezuva. Obilazak lokaliteta s lokalnim vodičem. (Bit će mogućnost za svetu misu za one koji žele prisustvovati)Slobodno vrijeme za kavu i odlazak vlakom u Napulj u hotel. Po dolasku, smještaj, večera i noćenje.

 

  1. 04.12. (ponedjeljak). Napulj – Zagreb

Doručak i odlazak u centar kako bismo razgledali grad: Izvana – Novi dvorac, Kraljevska palača. Crkva sv. Pavla i trg Plebiscito. Nakon toga otići ćemo u najstariju pizzeriju. Galerija Umberto. Odlazak u stari dio grada gdje ćemo imati slobodno vrijeme za ručak i nakon toga odlazak žičarom na brdo iznad Napulja, koje je najviša točka. Izvana ćemo razgledati dvorac San Martino i tvrđavu Sant’ Elmo.

Oko 18 sati odlazak autobusom u zračnu luku. Po dolasku prijava na let za Zagreb FR 2194 (Ryanair). Polijetanje za Zgreb u 21:20h. Dolazak u Zagreb u 22:40h.

 

 

 

Cijena aranžmana, 270 eur + 70 eura po dolasku za ulaznice, vlak i lokalnih vodiča.

 

U cijeni aranžmana je uključeno:

Hoteli 3 zvijezdice u Sorentu i Napulju u dvokrevtnim i trokrevetnim sobama na bazi polupansiona (večera, noćenje i doručak), boravišna pristojba, autobus od zračne luke u Napulju do Amalfija i Sorenta, te od Napulja do zraćne luke u Napulju, Vlak od Sorenta do Pompeja i od Pompeja do Napulja, lokalni vodić, ulaznice (ktedrala sv. Andrije u Amalfiju, Pompeji (ulaz je besplatan prve nedjelje u mjesecu) i žičara – uspinjača na brdo Vomero u Napulju.

 

U cijeni aranžmana nije uključeno

Transfer od mjesta polaska do zračne luke u Zagrebu i natrag.

Zrakoplovna karta i zrakoplovne pristojbe (ekonomska klasa) – Let je predviđen niskotarifnom aviokompanijom Ryanair. Samim time cijena avionskih karata je promjenjiva i ovisi ponajprije o popunjenosti zrakoplova. Iz tog razloga, avionske karte bit će kupljene u trenutku prijave minimalnog broja putnika (20 putnika) po cijeni koja će biti važeća u trenutku dostizanja minimalnog broja putnika, a nakon toga za sve naknadne prijave, u trenutku prijave za putovanje po cijeni koja će biti važeća u trenutku prijave.

Na dan 13.11.2023. cijena avionske karte za ruksak ili za ručnu prtljagu dimenzija  40x20x25cm iznosi 69 eur, do 8kg, dok cijena za predanu prtljagu iznosi 128 eura.

Karte mogu kupiti putnici samostalno ili agencija bez agencijske naknade.

 

Cijena je formirana na minimum 20 putnika. U slučaju da ne bude dovoljan broj putnika zadržavamo pravo otkaza putovanja.

Doplata za jednokrevetnu sobu je 80 EUR.

 

U slučaju da netko odustane, depozit je nepovratan, osim u slučaju da netko u zamjenu putuje.

Zbog konkretnih okolnosti, eventualne korekcije termina letenja, moguće su promjene programa.

Ako se netko odluči doplatiti za kofer kojeg će predati, u njemu nemojte staviti ništa što u sebi ima bateriju (npr. mobiteli, fotoaparati…)

U ručnoj prtljazi ne smije biti nikakve tekućine, kreme, parfemi više od 100ml, kao ni  sprejevi (lak za kosu,…) te oštri predmeti (pinceta, grickalica, rašpica za nokte, škarice, nož i sl.).

Agencija ne preuzima odgvornost ako avion kasni ili otkaže let.

Možete rezervirati mjesto nakon prijave i uplate depozita 100 eur, na žiro račun.

Do 25.11.2023 je potrebno uplatiti kompletan iznos.

IBAN: HR7824840081135060256, SWIFT/BIC: RZBHHR2

Malta (listopad/2024)

MALTA  Hodočašće „Putovima sv. Pavla“ 07.10. – 11.10.2024   BRZA PRIJAVA NA PUTOVANJE     1.    Dan. 07.10. (ponedjeljak)   ZAGREB

Read More