Malta (listopad/2024)

MALTA 

Hodočašće „Putovima sv. Pavla“

07.10. – 11.10.2024

 

 

 

1.    Dan. 07.10. (ponedjeljak)   ZAGREB – MALTA

Susret svih putnika u zračnoj luci Franje Tuđmana u Zagrebu u 12:30h. Prijava na let Ryanair, br. FR 2185 za Maltu. Polijetanje za Maltu u 14:30h. Dolazak na Maltu u 16:30h. Odlazak u hotel. Večera. Noćenje.

 

2.    Dan. 08.10. (utorak)   MOSTA – MELLIEHA – ZALJEV SV. PAVLA – MDINA I RABAT

Doručak. Cjelodnevni izlet po Malti u pratnji lokalnog vodiča. Hodočasnička (sv. Misa) u crkvi „brodoloma“). Predah za okrjepu. Ostatak vremena posjet povijesnim gradićima Mdina, Mosta i Rabat (špilja sv. Pavla – katakombe). Povratak u hotel. Večera u hotelu. Noćenje.

 

3.    Dan. 09.10. (srijeda)   LA VALLETTA

Doručak. Razgledavanje La Vallette u pratnji lokalnog vodiča: arheološki muzej i katedrala Ivana krstitelja…. Prije povratka u hotel mogućnost (sv. Mise) u jednoj od crkava La Vallette. Slobodno vrijeme i predvečer povratak u hotel. Večera  i noćenje u hotelu.

 

4.    Dan. 10.10. (četvrtak)   VALLETTA – OTOK – GOZO

Poslije doručka transfer u luku Cirkewwa i plovidba trajektom na otok Gozo. Odlazak u Nacionalno marijansko svetište Ta´ Pinu, posvećeno Uznesenju BDM u Gharbu. (Sveta misa). Po završetku se odlazi u Viktoriju, središnje mjesto na otoku. Posjet Citadeli, katedrali i bazilici sv. Jurja u kojoj je glavni oltar kopija onoga u bazilici sv. Petra u Rimu. Vrijeme za ručak. Iza toga slijedi posjet i molitva u crkvi Marijina rođenja u Xaghri. Na kraju posjeta Gozu posjećuje se spilja Calypso povezana s homerskom pričom o Uliksu. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

 

5.   Dan. 11.11. (petak) SLIEMA – LA VALLETTA

Doručak i mogućnost  uz doplatu od 20 eura po osobi krstarenje brodicom po zaljevu La Vallette i triju starih gradova, Senglea, Gospicua i Vittoriosa. Nakon toga odlazak u zračnu luku. Po dolasku prijava na let za Zagreb na Ryanair-u, br. FR 2186. Polijetanje za Zagfreb u 17:20h. Dolazak u Zagreb u 19:15h.

 

 

       

CIJENA ARANŽMANA: 460 eur. + 60 eur po dolasku za ulaznice, trajekt, brodicu i lokalnog vodiča.

 

U cijeni aranžmana je uključeno:

Smještaj u hotelu na Malti 4***, na bazi polupansiona (večera, noćenje i doručak). Autobus za cijelo vrijeme boravka na Malti. Trajekt za otok Gozo. Ulaznice po programu na Malti: katedrala i muzej u Mdini, katedrala St John arheološki muzej, katedrala u Citadeli otok Gozo, Rotunda sv. Marije u Mosti, špilja sv. Pavla, sklonište II svjetskog rata i muzej.

Lokalnog vodića na Malti po programu. Stručno vodstvo tokom cijelog putovanja. Duhovno vodstvo. Putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje jamčevine i osiguranje od profesionalne odgovornosti.

 

 

 

U cijeni aranžmana nije uključeno:

Transfer od mjesta polaska do zračne luke u Zagrebu i obrnuto. Zrakoplovna karta i zrakoplovne pristojbe (ekonomska klasa) – Let je predviđen niskotarifnom aviokompanijom Ryanair. Samim time cijena avionskih karata je promjenjiva i ovisi ponajprije o popunjenosti zrakoplova. Iz tog razloga, avionske karte bit će kupljene u trenutku prijave za putovanje po cijeni koja će biti važeća u trenutku prijave. Kupljena karta je nepovratna i nije prenosiva (mijenjanje imena nije moguće). Agencija ne odgovara za promjenu termina letenja ili otkaza leta. Za one koji ne žele sami kupiti avionsku kartu, to umjesto njih može učiniti agencija bez naplate svojih usluga. A putnici su dužni agenciji uplatiti samo iznos cijene avionskih karata.

Na dan 28.05.2024. cijena avionske karte s predanom prtljagom iznosi oko 160 eura.

Ručkovi i piće za vrijeme objeda. Ulaznice koje nisu uključene u cijeni aranžmana i sve što nije navedeno da je uključeno u cijenu aranžmana.

 

Cijena je formirana na minimum 20 putnika. U slučaju da ne bude dovoljan broj putnika slobodni smo otkazati hodočašće.

Doplata za jednokrevetnu sobu je 100 eur.

 

U slučaju da netko odustane do 01.08.03.2024, depozit je nepovratan, jedino ako netko u zamjenu putuje. U slučaju da netko odustane nakon 01.08.2024, uplaćeni iznos je nepovratan, jedino ako netko u zamjenu putuje.

 

Zbog konkretnih okolnosti, eventualne korekcije termina letenja, moguće su manje promjene programa.

 

U kofere nemojte staviti ništa što u sebi ima bateriju (npr. mobiteli, fotoaparati…)

Tekuće stvari (voda i slično) u plastičnim bocama, dobro zatvorenima, stavite u kofer. U ručnoj prtljazi ne smije biti nikakve tekućine kao ni  sprejevi (lak za kosu, parfemi…) te oštri predmeti (pinceta, grickalica, rašpica za nokte, škarice, nož i sl.)

 

 

Napomene:

Prijave u poslovnici agencije Martićeva 67 – Zagreb ili putem maila: info.LLtravel@gmail.com.

Nakon prijave treba uplatiti depozit od 200 eur. Do 01.09.2024. treba uplatiti ukupan iznos. U slučaju da netko odustane do 31.08.2024, depozit je nepovratan, jedino ako netko u zamjenu putuje. U slučaju da netko odustane nakon 31.08.2024, uplaćeni iznos je nepovratan, jedino ako netko u zamjenu putuje.

 

Ovisno o konkretnim lokalnim situacijama, moguća su manja odstupanja glede redoslijeda i sadržaja programa! Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Molimo da osobne dokumente, novac, lijekove držite kod sebe u torbi, ukoliko dođe do problema sa prtljagom i ako putnik ne vodi evidenciju o svojoj prtljazi agencija ne odgovara za nastalu situaciju. U slučaju da avion kasni ili otkaže let, agencija ne preuzima odgovrnost. Također agencija ne preuzima odgovornost ako avio kompanija ne dostavi kofer putnicima na odredište putovanja.

U kofer nemojte staviti ništa što u sebi ima bateriju (npr. mobitel, fotoaparat, laptop…)

Tekuće stvari (voda i slično) u plastičnim bocama, dobro zatvorenima, stavite u kofer. Uručnoj prtljazi ne smije biti nikakve tekućine kao ni  sprejevi (lak za kosu, parfemi…) zapremine veće od 100ml, te oštri predmeti (pinceta, grickalica, rašpica za nokte, škarice, nož i sl.)

U slučaju odustajanja od hodočašća vrijede pravila o općim uvjetima poslovanja, prema točki br 14., osim ako putnik nađe sebi zamjenu do izdavanja karata.Nakon izdavanja karata može zamjena ali uz nadoplatu zamjene imena na već izdanoj karti. Zadržavamo pravo na malu korekciju programa. Cijena je formirana za minimum 40 putnika. U slučaju da ne bude dovoljan broj putnika, zadržavamo pravo na otkazivanje hodočašća.

 

 

UPLATU IZVRŠITI NA IBAN: HR7824840081135060256, SWIFT/BIC: RZBHHR2

POD SVRHA UPLATE ILI OPIS PLAĆANJA TREBA NAVESTI: ZA KOGA SE UPLAĆUJE TE NAZIV PUTOVANJA (MALTA OD 07.10. – 11.10.2024.)

Molimo da kopiju uplate kao i kopiju osobne iskaznice ili putovnice pošaljete agenciji na mail: info.LLtravel@gmail.com

 

Vrijeme u listopadu na Malti je toplo. Ne nositi sa sobom zimsku odjeću. Treba ponijeti udobnu obuću za hodati.